Betterpeople Logo Main Med Payoff RGB Aflangt Transparant

Praktikant, betterpeople A/S

Vil du i foråret 2023 prøve kræfter med hele rekrutteringspaletten? Så bliv praktikant hos betterpeople.

betterpeople er et konsulenthus beliggende i Aarhus C. Vi udarbejder løsninger, som er skræddersyede til vores kunders behov, der fungerer i praksis. Vi er et team af konsulenter med fokus på rekruttering med det formål at skabe det bedste match mellem kandidat og virksomhed. Som praktikant hos os kommer du til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for rekruttering, og du kommer til at deltage aktivt i alle led af rekrutteringsprocessen. 

Dine primære opgaver vil være:  

  • search efter relevante kandidater  
  • telefonscreening af potentielle kandidater  
  • koordinering af og deltagelse i samtaler og møder  
  • udarbejdelse kandidatpræsentationer   
  • skriftlig og mundtlig kontakt med kandidater  
  • udarbejdelse og formulere stillingsopslag 
  • udadvendt kommunikation til kunder  
  • diverse rekrutteringsopgaver 

Derudover vil du få indblik i personlighedstests og HR-udviklingsopgaver. Hvis du interesserer dig for ekstern kommunikation, vil du også mulighed for at arbejde med SoMe, direct-mail og markedsføringsmateriale. Generelt får du mulighed for at præge dit praktikophold hos os og få indflydelse på dine arbejdsopgaver.  
 
Hvem er du? 
Du er studerende og har lyst til at udforske rekrutteringsbranchen. Om du læser kommunikation, markedsføring eller noget helt tredje er ikke afgørende, hvis blot du går til opgaverne med en god attitude og har lyst til at lære og udfordre dig selv i en hverdag, hvor tiden går hurtigt. Vi ser gerne, at du har gode kommunikative kompetencer, både skriftligt og mundtligt, og at du har interesse i mennesker og organisationer. 

Som person er du ambitiøs og hele tiden på jagt efter at højne dit niveau. Det falder dig naturligt selv at tage teten på opgaverne samtidig med, at du tager fat og hjælper til der, hvor der er allermest brug for det.    
 
Hvad kan du forvente?  
Som praktikant hos betterpeople træder du ind i et åbent og stemningsfuldt kontormiljø beliggende i et hyggeligt bindingsværkshus i det centrale Aarhus. Her bliver du en del af et knivskarpt team, der folder ærmerne op og finder løsninger. Hos betterpeople får du professionalisme krydret med grin og socialt samvær, heriblandt fredagsbarer, padel og andre festlige aktiviteter. Derudover sørger vi for lækker frokost samt frisk frugt, kaffe og te hver eneste dag.  

Praktikperioden løber hen over forårssemestret 2023, og vi tilpasser os dit studie i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.   
 
Er vi et match? 
Så upload din ansøgning og CV. Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den rigtige kandidat.  
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst praktikansvarlig Maibritt Overgaard Jensen på e-mail moj@betterpeople.dk eller på mobil 4055 2349. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. 

 OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.  

(C) betterpeople A/S 

Spørgsmål til jobbet?

Tag endelig kontakt til en af vores konsulenter.

Maibritt Overgaard Jensen

Maibritt Overgaard Jensen

HR- og rekrutteringskonsulent

Du behøver ikke lede - lad os gøre det hele lidt nemmere og opret dig i vores CV-bank

Vil du vide mere?

Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Tag endelig kontakt til os hvis du har spørgsmål
Rul til toppen